Portfolio

Răsărit & Apus
Finalizat

Răsărit & Apus

Fiind la al doilea proiect, credeam că deja am înțeles care este stilul proprietarilor, dar realitatea a fost că, de la un stil boem cu accente vintage au trecut la un minimalism fără perdele, cum îmi place să spun. Ce provocare! :-)

Hangarul cu amintiri
Finalizat

Hangarul cu amintiri

Am dorit ca interiorul și exteriorul să comunice într-un mod fluid și armonios, iar atmosfera creată în jurul obiectelor cu povești autentice pentru proprietari, să-i binedispună și să-i facă să se simtă ca într-o vacanță.

Casa cu poveşti
Finalizat

Casa cu poveşti

Cu multă bucurie, am descoperit împreună cu proprietarii pasiunea comună pentru detaliile inedite, neconvenționale, bazate pe materiale naturale, pe elemente reciclate sau refolosite și pe obiecte vechi cu povești.

Casa veseliei
Finalizat

Casa veseliei

M-au încântat deschiderea, veselia și optimismul pe care-l emanau tinerii proprietari, arhitectura plină de potențial a casei și mai ales, puternicul contrast dintre răceala din amenajarea inițială și viziunea lor despre ce înseamnă acasă.

Acasă
Finalizat

Acasă

O plimbare cu bicicleta în natură, diversitatea armonioasă a culorilor, sunetelor, texturilor îmi dau starea de libertate și de bine pe care mi-am propus să o aduc acasă, să o am mereu cu mine.